prodaja stanova

Agencija za nekretnine GIGANT-AS se bavi posredovanjem u prodaji i iznajmljivanju nekretnina još od 2005 godine. Bilo da je u pitanju prodaja ili kupovina stanova, kuća ili ostalih nekretnina mi vam možemo pomoći da vašu transakciju obavite brzo i sigurno.

Pravna služba Agencija za nekretnine GIGANT-AS će za vas proveriti sve bitne detalje i osigurati da vaša nova nekretnina bude besprekorna sa pravne tačke i da svi papiri budu 100% ispravni i tačni.

Posebna prednost Agencije GIGANT-AS su ozbiljni, customs writing vredni i školovani agenti sa položenim stručnim ispitom koji su spremni da u svakom trenutku odgovore na zahteve klijenata. Profesionalizam i kodeks ponašanja su takodje prednost agencije na koje posebno stavljamo akcenat.

Prodaja Nekretnina

Prodaja kuća, stanova i lokala

U našoj ponudi imamo sve vrsta nekretnina, stanova, kuća, poslovnog prostora, lokala, magacina, hala, ugostiteljskih objekata kao i prostore za razne vrste poslovnih delatnosti. Svi objekti su provereni sa ispravnim vlasničkim listovima a kompletnu ponudu custom writer možete pogledati na strani prodaje.

Izdavanje kuća, stanova i lokala

Pored naše osnovne delatnosti prodaje nekretnina, takodje se bavimo i posredovanjem prilikom izdavanja nekretnina, stanova, kuća i lokala. U ponudi izdavanja imamo sve vrste stambenih i poslovnih prostora a našu kompletnu ponudu možete pogledati na strani iznajmljivanje nekretnina.